Pantofi derby casual 2961 BLEUMARIN

2961

Pantofi derby casual, lucrati manual d'Alexandru din piele de tip Cordovan albastru inchis si piele de vitel stampata croco si vopsita manual. Acesti pantofi reprezinta declaratia de stil a unui barbat caruia nu ii este teama sa experimenteze, care stapaneste perfect codurile stilistice si pentru care tinuta inseamna mai mult decat functionalitate. Bombeul elegant decorat si perforatiile executate manual imprima o nota distinctiva acestui model aparte. Talpa si tocul pantofilor sunt executate integral din piele.

 

Pantofii se realizeza exclusiv pe comanda.

Pantofii barbatesti d'Alexandru sunt lucrati manual, fiecare etapa presupunand rabdare si stapanirea perfecta a unor tehnici de lucru ce confera artizanatului statutul de arta. Pasii sunt realizati perfect, fara presiunea timpului, la realizarea unei perechi de pantofi lucrand o echipa de opt operatori timp de aproximativ 40 de ore. Procesul de productie presupune parcugerea a nu mai putin de 200 de operatiuni, iar executarea unei comenzi dureaza minim 20 de zile din momentul stabilirii detaliilor de design, luarii masuratorilor si alegerii tipului si culorilor de piele preferate.

More details

0,00 lei

d’Alexandru | Pantofi barbatesti lucrati manual

Pantofii barbatesti lucrati manual, se confectioneaza din piele atent selectionata, au o constructie aparte, respecta tehnici traditionale de manufacturare si sunt un imperativ atunci cand vorbim de o tinuta eleganta. Cu siguranta o pereche de pantofi de lux si un accesoriu vestimentar bine ales sunt cele mai in masura sa puna in valoare un costum barbatesc de calitate.

Modelele de pantofi made-to-measure d'Alexandru au fost gandite si perfectionate in atelierul din Bucuresti timp de cativa ani, iar fiecare pereche de pantofi barbatesti este lucrata manual tinand cont de masurile unice ale clientului si are integrate elemente specifice stabilite in urma discutiei cu Alexandru. Pantofii barbatesti handmade sunt o opera de arta, maestri pantofari investind multa grija si atentie in procesul de vopsire a pantofilor, in tratarea pielii si in realizarea detaliilor.

Te invitam sa descoperi modele Oxford si Derby ideale pentru tinute business, smart casual sau de gala si nu uita niciodata ca un stil vestimentar reusit isi poate pierde cu usurinta valoarea din cauza unei alegeri nepotrivite a pantofilor.